به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی امروز (پنجشنبه، ۲ مرداد) در حاشیه شورای مشارکتهای مردمی بهزیستی خراسان رضوی، در جمع خبرنگاران گفت: بهزیستی، سازمانی حمایتی و امدادی است که پایه خدمات آن براساس تشکلها و خیرین بوده و ما هم برای بهبود زندگی، راهبرد استقرار زیستبوم جامع توسعه مشارکتهای مردمی را در سازمان بهزیستی آغاز کردیم.
وی ادامه داد: در سال گذشته، ۵ هزار میلیارد تومان کمکهای نقدی و غیرنقدی جمعآوری شد که از این مبلغ، ۴۰۰ میلیارد تومان در خراسان رضوی بوده اما معتقدیم این مبالغ کم است.
حسینی تقویت توانمندسازی موردنیاز در مشارکتهای مردمی را در سه بخش عنوان کرد و توضیح داد: برای افزایش مشارکتها، سه بخش گسترش و توسعه شبکه داوطلبان را آغاز کردیم و اکنون ۱۰۷ هزار داوطلب شامل پزشک، مددکار، روانپزشک، پرستار و... با ما همکاری دارند و همین جمعیت در دوره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیز کنارمان بودند.
وی اضافه کرد: دومین راهبرد، توسعه تشکلها و انجمنهای خیریه کشور است. در حال حاضر، ۱۰ هزار تشکل با مجوز سازمان بهزیستی فعالیت میکنند و ۹۰ درصد از خدمات بهزیستی در این مؤسسات ارائه میشود و گاهی از دولت نیز بهتر و پویاتر عمل میکنند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور به سومین راهبرد اشاره کرد و توضیح داد: مسئولیت اجتماعی و نقشه جامع آن در سطح ملی، سومین راهبرد ماست که میتواند مشارکت مردمی را نظاممند کند.
حسینی در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز مبنی بر یارانه مراکز نگهداری از معلولان و دیگر مددجویان توضیح داد: یارانهای که دولت به مراکز میدهد، تنها ۳۰ درصد از کل نیازها و خدمات این مراکز بوده و تلاش ما بر افزایش آن است.
وی ادامه داد: یارانه دولت برای مددجویان ۲۰ درصد افزایش داشته اما سازمان بهزیستی ۴۰ درصد در پرداختیهای خود افزایش داشته است. همچنین ۴۳ درصد نیز یارانه خانوادهمحور را افزایش دادهایم.
حسینی متذکر شد: تلاش ما، افزایش سطح مالی در مراکز است اما باید عنوان کرد که منابع مالی دولت محدود است و مشارکتهای مردمی میتواند این چالش را برطرف کند.